4 d’octubre del 2013

TALLERS PER A FAMÍLIES I/O CUIDADORS/ES DE PERSONES AMB DISCAPACITAT I FOMENT DELS GRUPS DE SUPORT I GAM



Des de la Taula de diversitat funcional, del Berguedà en xarxa, en la que participin diferents agents del territori que estan vinculats a les persones amb discapacitat,  s’ha organitzat un taller dirigit a les famílies i/o cuidadors/es informals de persones amb discapacitat o amb problemes de salut mental.

El taller vol millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat així com de la seva família. La formació pretén dotar d’habilitats i estratègies als assistents i prevenir futurs problemes de salut.  Alhora vol mostrar el funcionament i els beneficis dels Grups d’Ajuda Mútua com a recurs per al benestar de les persones i estimular la creació de nous grups.

El taller tindrà una durada de 10 hores i serà els dilluns 14, 21 i 28 d’octubre, de 10: 00 a 13:20, a la seu del Consell Comarcal del Berguedà (C/Barcelona, 49, 3a.)

L’activitat es gratuïta gràcies al suport de la Diputació de Barcelona i el portarà a terme ECOM, una entitat amb llarga trajectòria en l’àmbit de les discapacitats.
Qui estigui interessat en més informació o inscriure’s pot trucar al Consell Comarcal del Berguedà (938213553 Cristina) o a la web www.bergueda.cat o al mail genovesr@ccbergueda.cat


benxarxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada