26 d’octubre del 2012

EL DIMARTS, EL MEU TIET I ELS EXTRATERRESTRES

El conte “Els dimarts, el meu tiet i els extraterrestres” va guanyar el primer premi del concurs “contes d’emocions; si em coneixes, m’entens” convocat i organitzat per l’Associació de Bipolars de Catalunya dotat amb una subvenció del Departament de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona.





Aquest és un conte pensat per ajudar els adults a explicar, d’una manera delicada i senzilla, què és el trastorn bipolar als infants de 7 a 11 anys.

Parlem d’una malaltia que afecta el 5% de la població aquest conte pot ser una bona eina per donar a conèixer, d’una manera tranquil·la i sense estigmes, la malaltia.

La manera com el nen protagonista explica les experiències que viu amb el seu tiet afectat pel trastorn i les il·lustracions del conte, plenes de color i de detalls, converteixen la lectura en un viatge emotiu, divertit i ple de màgia.



Al final del llibre trobareu, pensades especialment per a aquest conte, unes fitxes pedagògiques per als infants i unes quantes recomanacions per als adults que poden servir de guia per explicar, aprofundir i entendre millor el trastorn bipolar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada